Primaria Ramna - Jud. Caras-Severin

Apă la robinete pentru locuitorii comunei Ramna

octombrie 11, 2021

Aflată la al treilea mandat, Magdalena Ciurea, primarul comunei Ramna, spune că, deși lucrurile nu sunt întocmai cum și-ar dori, e totuși mulțumită că proiectele sale încep să prindă contur.

Printre proiecte se numără și cel legat de alimentarea cu apă în centrul de comună și în satul aparținător – Valeapai. „Se lucrează intens la alimentarea cu apă în comuna Ramna. Valeapai este finalizat, iar acum se lucrează la stația de apă. S-au băgat rezervoarele în pământ, urmează să se facă forajele, mai sunt câteva cămine de pus în Ramna și sper ca, până la jumătatea anului, să se finalizeze acest proiect.”, a explicat Magdalena Ciurea pentru Express de Banat.

În faza de licitație la Compania Națională de Investiții se află și lucrările pentru DC 87 Valeapai – hotar Vermeș. Este vorba despre un tronson de 3,6 km de drum comunal, care va fi modernizat cu bani de la bugetul de stat. Tot la Compania Națională de Investiții se află depuse alte două proiecte ce vizează introducerea rețelei de canalizare și construirea unui dispensar comunal. „Am fi vrut să construim acest dispensar accesând fondurile europene prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, însă nu m-am încadrat cu nimic: nu am numărul necesar de locuitori, nu am drum național, nu am gară în sat. Nu e cum îmi doresc eu, dar, una peste alta, sunt mulțumită că lucrurile intră în linie dreaptă. Așteptăm să vedem ce linii de finanțare vom putea accesa prin Agenția pentru Dezvoltare Regională 5 Vest, căci am pregătit studiu de fezabilitate pentru asfaltare străzi. Am tot ce-mi trebuie!”, mai spune Ciurea.

 

Sursa: Expressdebanat

Last modified: octombrie 11, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut